homeInox Moldova

Balustrade pentru scari, balustrade din otel inoxidabil. Domeniul de aplicare balustrade pentru scari si balustrade din inox la comandă în Moldova

Astăzi, balustradele din oțel inoxidabil sunt un atribut obișnuit al clădirilor de birouri și al altor instituții.
Balustradă din oțel inoxidabil
Balustradele din oțel inoxidabil sunt instalate peste tot: la clădiri rezidențiale, în centre comerciale, în instituții medicale, în centre de sănătate, în instituții administrative, în case particulare. Popularitatea balustradelor din oțel inoxidabil se datorează rezistenței, caracterului practic, ușurinței de instalare și designului universal al unor astfel de soluții.
Balustradele din oțel inoxidabil pot fi instalate pe următoarele tipuri de scări:
1) Marșul. Datorită caracteristicilor constructive, astfel de scări sunt destul de durabile. Balustradele montate pe ele nu sporesc rigiditatea intregului sistem. Prin urmare, le puteți atașa direct pe aperture folosind rafturi speciale.
2) Spiralate. Pentru astfel de scări, elementele balustradelor prefabricate.
3) Colonale. În acest caz, în timpul instalării, se folosesc suporturi speciale cu bază, fixate direct pe suprafața treptelor.
Balustrade și bariere pentru persoane cu handicap
Astfel de construcții ușurează mult viața persoanelor în vârstă și persoanelor cu dizabilități, fiind instalate din ce în ce mai mult în locuri și instituții publice. Ele servesc drept suport. Cel mai des sunt instalate din partea peretelui, adică din partea opusă scărilor. Modulul este montat pe un perete sau pe alt suport, iar balustrada din oțel inoxidabil este atașată de acesta. Aceste construcție ajută la menținerea echilibrului și la depășirea distanțelor. Este greu de imaginat instituții medicale, organizații de caritate a persoanelor cu dizabilități și case de bătrâni fără balustrade. Aceste dispozitive simple, dar foarte utile sunt montate în toate locurile sociale unde există un risc crescut de a pierde echilibrul. De exemplu, în transportul public, dușuri, piscine.
HOMEINOX produce balustrade scari, balustrade din inox si alte produse din inox la comandă în Moldova. Toate aceste construcții au un singur scop - de a crea comfort și oferi siguranță. 

Contacte

Home Inox S.R.L.

Fabricarea produselor metalice, porti automate culisante
instalarea sistemelor de supraveghere video în Moldova. 

info@homeinox.md
+373 690 569 25
+373 690 569 57

Reprezentanța:
Str. Alexandru cel Bun 95, Edineţ

Retele de socializare:
Instagram
Facebook

© HomeInox.md 2019-2022 Toate drepturile rezervate. Creat de VADstudio.site