homeInox Moldova

Produse din oțel inoxidabil în Moldova
Recomandări ale specialiștilor pentru îngrijirea produselor din inox: garduri, balustrade, viziere

Îngrădirile scărilor și balustradele sunt necesare nu numai pentru deplasarea în siguranță a oamenilor. Pe langa functia utilitara, ele pun in valoare stilul de design, conferind scărilor un aspect elegant deosebit.
Alegerea unui material durabil și practic pentru balustradele scărilor nu este mai puțin importantă decât fabricarea scărilor în sine. Cea mai solicitată și populară soluție este utilizarea oțelului inoxidabil. Materialul este durabil și estetic, cu caracteristici bune și performante, asigură un design solid și frumos.
Ai instalat balustrade din oțel inoxidabil la casa ta? Experții HOMEINOX vă îndeamnă să studiați caracteristicile îngrijirii produselor din oțel inoxidabil. Întreținerea corectă a acestor construcții (balustradă din inox) garantează păstrarea aspectului estetic și o durată lungă de exploatare.
Luați în considerare regulile de bază:
1) Nu se recomandă utilizarea detergenților cu substanțe abrazive, sodă, acizi și clor. Înainte de a alege un agent de curățare, studiați cu atenție compoziția acestora. Experții recomandă utilizarea detergenților convenționali pentru spălarea vaselor. După curățare, este necesar să îndepărtați complet substanța de pe suprafață și să o ștergeți.
2) Porțile metalice, balustradele și alte articole trebuie curățate de cel puțin două ori pe an. O atenție deosebită trebuie acordată pilarelor. Suprafața lor este foarte susceptibilă la poluare.
3) Nu folosiți perii cu structură brută. Utilizarea lor poate zgâria suprafața pieselor. Dați preferință bureților moi.
4) Folosirea produselor din oțel inoxidabil în condiții de umiditate ridicată (viziere, garduri stradale), puteți utiliza unelte speciale care asigură protecție împotriva mediilor agresive.
5) Poluanții complecși trebuie mai întâi umeziți și numai după aceea îndepărtați pentru a nu deteriora suprafața.
6) Dacă pe balustrada din oțel inoxidabil a ajuns vopseaua, puteți trata ușor zona poluantă cu un solvent și apoi spălați bine. Reziduurile de solvenți pot deteriora stratul superior al materialului.
7) Dacă există zgârieturi pe produs, este necesară lustruirea și șlefuirea, altfel va începe coroziunea.
Dacă se respectă recomandările, balustradele, pilarele, gardurile din oțel inoxidabil își vor păstra structura și o frumoasă strălucire a cromului pentru mulți ani. 

Contacte

Home Inox S.R.L.

Fabricarea produselor metalice, porti automate culisante
instalarea sistemelor de supraveghere video în Moldova. 

info@homeinox.md
+373 690 569 25
+373 690 569 57

Reprezentanța:
Piața Baidukovo
mun. Bălți, st. Caraciobanu, 150

Retele de socializare:
Instagram
Facebook

© HomeInox.md 2019-2022 Toate drepturile rezervate. Creat de VADstudio.site