homeInox Moldova

Porti culisante pentru casa ta în Moldova -
o solutie modernă de la HOMEINOX

Portile culisante automatizate reprezintă o solutie moderna pentru case, cabane, spatii inchise și alte zone. Construcția economisește spațiu, oferă protecție și confort utilizatorilor. Pe piață există diferite tipuri de porți culisante, care diferă prin caracteristicile constructive, metoda de operare. Experții HOMEINOX vor ajuta să alegeți soluția potrivită pentru fiecare caz în parte.
Sistemul retractabil include o cercevea cu console pe role. Este atașat de fundația gardului pe lateral. Acest lucru asigură deplasarea porții de-a lungul gardului, spațiul este utilizat rațional.
Precăutăm principalele avantaje ale porților culisante de la HOMEINOX:
1) Compact și ergonomic.
2) Rezistență pânzei. Cadrul metalic din țeava profilată oferă un nivel sporit de rezistență la uzură. Porțile nu au nevoie de îngrijire specială și sunt rezistente la coroziune, deteriorări mecanice, deviații de temperatură.
3) Fără delimitari de înălțime. Pasajul nu necesită instalarea de ghidaje, astfel încât vehiculele de orice înălțime intră liber pe porțile culisante.
4) Mișcare liberă a cercevelei chiar și în condiții de zăpadă sau gheață, deoarece construcția este instalată deasupra nivelului solului.
5) Fiabilitate, durabilitate, rezistenta la spargere. Cerceveaua închisă este fixată din interior printr-un mecanism cu role cu sistem de blocare.
6) Automatizare, exploatare convenabilă. Poarta este ghidată de telecomandă. În cazul unei căderi de curent, aceasta trece la operare manuală.
Construcția porții culisante nu exclude posibilitatea instalării unui porticul, în acest caz nu este necesar să deschideți cerceveaua, dacă nu vă deplasați cu mașina.
Portile culisante, realizate la comandă, pot fi proiectate în orice stil care se potriveste arhitecturii generale a cladirii și gardurilor existente. Designul variază de la o pânză simplă la cele cu zăbrele elegante din fier forjat.
HOMEINOX propune productia de porti culisante automate din materii prime proprii, după proiect propriu sau la comanda individuală. Porțile glisante moderne, durabile, confortabile vor sublinia individualitatea terenului D-stră. 

Contacte

Home Inox S.R.L.

Fabricarea produselor metalice, porti automate culisante
instalarea sistemelor de supraveghere video în Moldova. 

info@homeinox.md
+373 690 569 25
+373 690 569 57

Reprezentanța:
Str. Alexandru cel Bun 95, Edineţ

Retele de socializare:
Instagram
Facebook

© HomeInox.md 2019-2022 Toate drepturile rezervate. Creat de VADstudio.site