homeInox Moldova

Balustrade și construcții de îngrădire - avantajele și dezavantajele utilizării oțelului inoxidabil

Sarcina construcțiilor de îngrădire nu este doar de a asigura siguranța oamenilor atunci când se deplasează, dar și de a crea un design frumos, armonios al scărilor. Instalarea unei balustrade din oțel inoxidabil rezolvă ambele probleme. Balustradele metalice sunt rezistente, durabile și frumoase. Datorită tehnologiei avansate, instalarea poate fi efectuată pe tot parcursul anului.
Avantajele de exploatare a balustradelor scărilor din oțel inoxidabil includ:
• Rezistență la coroziune
Această proprietate este necesară atunci când se instalează garduri în medii agresive: în aer liber (garduri de balcon și loggii, balustrade ale scărilor stradale și verande), în încăperi cu umiditate ridicată (piscine, saune, fonturi).
• Rezistență la uzură și durabile
Balustradele scărilor din oțel inoxidabil de înaltă calitate sunt foarte durabile, datorită azotului și siliciul incluse în aliaj. Construcție rezistentă la uzură care își păstrează proprietățile ani de zile.
• Plasticitatea materialului
Datorită nichelului și manganului, oțelul este ușor de formatat în diverse figuri, ceea ce permite implementarea proiectelor complexe de proiectare.
• Respectarea standardelor de igienă.
Materialul este ușor de intreținut, ușor de dezinfectat cu mijloace speciale. Suprafața netedă defavorizează sporul bacteriilor.
• Aspectul frumos al produsului. Datorită reflectivității și strălucirii suprafeței, balustradele din oțel inoxidabil arată elegant. Bogăția de nuanțe permite să găsiți o opțiune potrivită pentru orice interior.
Tehnologie modernă, ușurința de instalare, costurile minime de întreținere a oțelului inoxidabil au făcut ca instalarea balustradelor mai accesibilă și în masă. Pentru a instala balustrada, aveți nevoie de o bază solidă pentru elemente de fixare.
Alegerea designului balustradei depinde de tipul de scări pe care este instalată. Prin urmare, fiecare tip de balustradă diferă prin propriile caracteristici ale fabricării componentelor, metoda de instalare și procesul de funcționare.
Specialistii HOMEINOX vor ajuta sa alegeti tipul potrivit de balustrada din otel inoxidabil, vor face masurători, confecționa la comandă și vor efectua montajul. O abordare integrală îndepărtează toate problemele pentru client. 

Contacte

Home Inox S.R.L.

Fabricarea produselor metalice, porti automate culisante
instalarea sistemelor de supraveghere video în Moldova. 

info@homeinox.md
+373 690 569 25
+373 690 569 57

Reprezentanța:
Str. Alexandru cel Bun 95, Edineţ

Retele de socializare:
Instagram
Facebook

© HomeInox.md 2019-2022 Toate drepturile rezervate. Creat de VADstudio.site